Índex de rànquings i guardons Loading...

Home / Societat / Índex de rànquings i guardons

Guardons

Guardons rebuts: 16 professors han rebut diferents premis durant el curs 2016-17: Joaquim Roglan, Premi Mestres de la Comunicació en Periodisme 2016; Miguel Franquet, Pac Vilallonga, Maria Carbó, Dolors Ribalta i Elena Carrillo, premis extraordinaris de Doctorat; Elena Carrillo, accèssit Premis Recerca PAAS; Guillem Sánchez, Premi Barnils 2016; Núria Cuxart i Rafael Guayta, Medalla Josep Trueta; Franchek Drobnic, premio Nacional Investigación en Medicina del Deporte Liberbank; Andreu Missé, Premi Ciutat de Barcelona de Periodisme; Antonio Iturbe, Premi Biblioteca Breve de novela; Míriam Rodríguez, Premi #tenimtalent per a joves infermeres que convoca la Societat Catalanobalear d'Infermeria (SCBI); Rafael Vallbona, Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana, que convoca la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA i CX i publica Edicions 62, Enric M. Sebastiani, premi de la Fundació Catalana de l'Esport, categoria Difusió Valors de l'Esport.

Guardons atorgats: Honoris Causa Dr. Joan Massagué, Premi Blanquerna Educació, Premi al Millor Comunicador, Premi extraordinari Blanquerna que atorga la FCRI durant les Jornades de Comunicació.

Rànquings

Rànquing «50 carreres» d’El Mundo: 2 graus de Blanquerna-URL posicionats entre els 5 millors de les universitats espanyoles, publicat al maig de 2017: 2a posició del Grau en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting; i 4a posició per al Grau en Educació Infantil. Pel que fa al rànquing dels Màsters Universitaris Blanquerna té posicionats en 5a posició els següents: MU Estratègia i Creativitat Publicitàries; MU Periodisme avançat i reporterisme. I en 4a posició el MU Formació Professorat ESO i Batxillerat, FP i Ensenyament Idiomes.

Rànquing U-Multirank: L'U-Multirank, el nou rànquing universitari promogut des de la Comissió Europea, ha situat el grau de Psicologia de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL al segon lloc dels millors estudis de l'especialitat a Espanya i a la 7ena posició d'Europa. 

U-Rànquing: La URL ha estat la primera universitat privada catalana de l’Estat en aquest rànquing. A nivell estatal, la URL apareix al grup d’universitats amb el sisè millor rendiment del país, i es situa per sobre de la mitjana del sistema.

Rànquing Times Higher Education: el qual situa la URL en la posició 92 de tot el món.