Graduacions Loading...

Home / Estudiants / Graduacions

En finalitzar el curs 2016-17, es van graduar 890 estudiants en els diferents graus de les tres facultats Blanquerna-URL.
Graduació dels estudiants de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL
Els actes de graduació van tenir lloc al matí i a la tarda del dia 17 de juny a l'Auditori de Barcelona i van acollir 3.600 persones, entre els dos actes. El Dr. Octavi Fullat, filòsof, escolapi i catedràtic emèrit de Filosofia de l'Educació de la UAB, i el Dr. Adolfo Perinat, catedràtic emèrit de Psicologia del Desenvolupament de la UAB, van ser els padrins dels actes de graduació de les diferents promocions dels graus en Psicologia, Educació, CAFE i Logopèdia.

Graduats i graduades: 479
Graduació dels estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL
L'acte de graduació va tenir lloc el 19 de juny al Palau de la Música Catalana i va acollir 900 persones. El Dr. Antoni Trilla, metge del Servei de Medecina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona, va ser el padrí de la 22a promoció de titulats en Infermeria i Fisioteràpia i de la 12a promoció de titulats en Nutrició Humana i Dietètica.

Graduats i graduades: 179
Graduació dels estudiants de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL
L'acte de graduació va tenir lloc el dia 17 de juny a la basílica de Santa Maria del Mar i va acollir 1.800 persones. El padrí de la segona promoció del grau en Relacions Internacionals i de la 20a dels graus en Comunicació va ser el cineasta David Trueba.

Graduats i graduades: 232
montaje-padrinos-graduaciones_2.jpg David Trueba, Dr. Octavi Fullat, Dr. Adolfo Perinat i Dr. Antoni Trilla