Memòria de Responsabilitat Social Corporativa 2018

La memòria de responsabilitat social corporativa té com a objectiu oferir informació rellevant i significativa pels grups d'interès en relació al nostre acompliment econòmic, social i ambiental. El document, que el CCIB elabora per sisè any consecutiu, s'ha realitzat d'acord amb els estàndards GRI.

A destacar

Instal·lacions modernes i serveis diversos

El nostre catàleg de serveis es revisa i actualitza de forma permanent per a incorporar les novetats del mercat i donar resposta a les necessitats dels clients. Oferim així una àmplia diversitat de serveis:

Esdeveniments sostenibles i segurs

ESDEVENIMENTS SOSTENIBLES

Ocupació de qualitat

Al CCIB promovem llocs de treball de qualitat i un bon clima laboral. Som conscients que el treball d'un equip professional motivat repercuteix en tots els àmbits de l'activitat.

Consum eficient d'energia, aigua i materials

La principal font d'energia del CCIB és l'electricitat, seguida de les calories i les frigories per a la calefacció i el refredament, que es consumeixen de forma similar. El 2018, el consum d'electricitat respecte l'any anterior s'ha...

Acció social i solidària

El 2018, hem seguit invertint en acció social, d'acord amb el nostre compromís a favor de projectes solidaris que tinguin un impacte real en la qualitat de vida de les persones, especialment d'aquelles que pateixen un major...