Som innovadors Cargando...


Incorporem els fonaments del desenvolupament sostenible en els nostres processos i operacions per oferir als ciutadans un servei innovador adaptat a la realitat actual i amb una visió de futur, coherent amb els principis de l’economia circular.

La vocació innovadora que forma part del nostre ADN ens ha permès traçar prop de 150 anys d’història. L'aposta per la innovació és, més que mai,  imprescindible per construir el futur. És per això que som conscients de la importància de portar a terme els processos de coneixement, recerca i innovació necessaris que garanteixin solucions en innovació, tecnologia i gestió eficient d’un recurs tan limitat com és l’aigua.

 

Coneixement, tecnologia i innovació són els pilars en els que ens hem recolzat per assolir una posició al capdavant de la gestió integral del cicle de l’aigua. A través de projectes d’R+D+i generem metodologies innovadores i validem o desenvolupem noves tecnologies, processos i serveis per avançar cap a un model d'economia circular.

Fomentem el nostre compromís amb la innovació adaptant les 6 línies de recerca definides per cobrir les necessitats socials i mediambientals. Els reptes en aquests àmbits esdevenen un motor per millorar l'accés als recursos bàsics amb la tecnologia més avançada.

wizness_aigues_recerca-19.jpg
Aigues-Pantalla_16.JPG
Infografia Inversió Innovació v1 FINAL.png

Aigües de Barcelona desenvolupa l’R+D+i a través, principalment, de CETaqua, el centre tecnològic que integra, gestiona i executa projectes de recerca relacionats en l’àmbit de l’aigua i el medi ambient orientats al desenvolupament i validació de tecnologies i solucions en un model d’innovació oberta.

_MG_5042 v2.jpg

Copyright © 2019 Enablon. Todos los derechos reservados | Enablon Publisher | Blog | FAQ | Contáctenos | Condiciones de uso
Diseñado por Lavola & Enablon