Carta del president Carta del president Cargando...

(G4-1)

El 26 de setembre de 2015 l'ONU va aprovar a Nova York els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), una aposta col·lectiva, rotunda i inel·ludible en favor d'un món més just i sostenible, amb l’horitzó 2030. L’aigua juga un paper rellevant en aquesta agenda global; biodiversitat, salut, benestar, aliments, energia, desenvolupament urbà, cohesió social, o canvi climàtic no es poden entendre en la seva globalitat sense incorporar l’aigua com a element decisiu. 

Les empreses no poden desvincular-se dels profunds canvis que haurà d’afrontar el món en els propers anys. Aigües de Barcelona vol participar activament en aquests canvis a l’entorn de l'Àrea Metropolitana on opera, i també vol promoure aliances amb l’administració i aquells agents socials i empresarials que comparteixen aquesta visió.

L’any 2015 hem impulsat un nou pla d’acció per concretar la nostra contribució al desenvolupament sostenible de l’entorn metropolità de Barcelona. Més de 200 treballadors i treballadores d’Aigües de Barcelona han participat en un procés de reflexió interna en torn a la nostra missió, la visió, els valors compartits i els nostres compromisos amb els grups de relació. Hem dibuixat així el nostre full de ruta amb l’horitzó posat en el 2020. 

Un horitzó que ens situa en un món connectat i digital, on la Innovació, el coneixement i la tecnologia seran imprescindibles per afrontar qualsevol repte. Un horitzó que no podem imaginar si no és situant a les persones en el centre del nostre model, que aspira a convertir-nos en aliats del desenvolupament de la ciutat i dels seus ciutadans, generant valor compartit més enllà de l'excel·lència operativa. 

En aquest sentit, estem especialment orgullosos de l’impacte positiu generat pel Fons de Solidaritat, un projecte que hem impulsat juntament amb diferents associacions del tercer sector i en coordinació amb els Serveis Socials dels 24 municipis de l'àrea metropolitana que gestionem, i a través del qual podem ajudar al pagament del consum d'aigua a les famílies amb dificultats.

L’Informe de Desenvolupament Sostenible que aquí presentem és un reflex del nostre compromís amb el benestar de les persones, la prosperitat de les ciutats i pobles de l’Àrea Metropolitana i la preservació del medi ambient i la biodiversitat.

Voldria aprofitar l’avinentesa per manifestar el meu agraïment a les administracions, a la ciutadania, als nostres proveïdors i molt especialment a les persones que treballen i se senten part d’Aigües de Barcelona. Tots ells i elles fan aportacions valuoses que ens ajuden a gestionar de manera eficient el cicle integral de l’aigua. 

Animo a la gent d’Aigües de Barcelona a seguir treballant dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones.


fc_041115_2326 V2.jpg
Àngel Simon 
President del consell d'administració d’Aigües de Barcelona

Copyright © 2019 Enablon. Todos los derechos reservados | Enablon Publisher | Blog | FAQ | Contáctenos | Condiciones de uso
Diseñado por Lavola & Enablon