Fomentem l’intercanvi d’experiències Cargando...

(G4-15, G4-16)
Amb el convenciment que treballar amb la mirada posada en el desenvolupament sostenible és un repte tant professional com personal.

La companyia desenvolupa iniciatives de comunicació, de sensibilització i formació per fer participar el conjunt de la societat dels principis del desenvolupament sostenible.

Per això, col·laborem amb diferents entitats i organitzacions. Ens coordinem amb diferents actors de l’entorn per intercanviar experiències i bones pràctiques. Desenvolupem iniciatives de comunicació, sensibilització i formació per fer participar al conjunt de la societat dels principis del desenvolupament sostenible.

A més, per agilitzar la transferència de coneixement, s'han generat noves dinàmiques de treball internes basades en la col·laboració i l'intercanvi d'experiències, amb la qual cosa s'ha aconseguit gestionar l'empresa sobre la base del talent de les seves persones, posant èmfasi en la intel·ligència col·lectiva com a palanca per a la innovació.

El 2015, 183 treballadors i treballadores han participat en els diferents Dominis de Coneixement i 40 en Comunitats de Pràctiques.
JORNADES I CONGRESSOS


Durant el 2015, hem participat en diferents congressos com GWOPA, The Global Water Operators’ Partnerships Alliance, el Global Eco Fòrum o la Jornada ‘Gestión de crisis en la empresa. Situación actual y colaboración publico-privada’.


A més, Aigües de Barcelona ha participat al III Congrés de l'European Study Group for Legionella Infections (ESGLI). En aquesta trobada, el Departament de Microbiologia va presentar un estudi sobre la presència de legionel·la a les xarxes d'abastament. Així mateix, ha participat en el 6è Congrés Internacional de la FEMS (Federation of European Microbiological Societies), presentant un treball científic sobre noves tècniques d'identificació ràpida de microorganismes en aigües. També el Congrés SETAC Europe 2015, de la Societat de Toxicologia i Química Ambiental, ha comptat amb la participació activa d'Aigües de Barcelona, que ha presentat tres treballs a càrrec del laboratori, fruit d'estudis portats a terme en col·laboració amb CETaqua, el Consell superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de Barcelona (UB).


El laboratori d'Aigües de Barcelona ha presentat a la Water Quality Technology Conference -el congrés internacional més important sobre qualitat de l'aigua- un treball sobre el nou analitzador en continu ubicat a la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí, que permet preveure les concentracions de subproductes de desinfecció que es poden arribar a assolir a la xarxa de distribució.
EL CERCLE DE L'AIGUA


El Cercle de l'aigua és una iniciativa de la Fundació Agbar que neix amb la voluntat de convertir-se en un espai de referència, i que pretén activar i dinamitzar, a través de diversos formats, el diàleg entorn a diferents temes d’interès econòmic, polític, social, científic i mediambiental, de la mà d’Agbar, una companyia experta i amb una trajectòria de prop de 150 anys en el sector de l’aigua.


Durant el 2015 hi han participat Santiago Muñoz Machado, catedràtic de Dret administratiu i acadèmic de la RAE; Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat; i Frederic Udina, president de l’Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques (IVÀLUA).
_28A8919.jpg

CONFERÈNCIES A UNIVERSITATS

Durant el 2015, de la mà de Càritas, Aigües de Barcelona ha participat en diverses xerrades a universitats com la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Tolouse Business School, etc. per tal de fomentar la sensibilitat i la importància del desenvolupament sostenible en les noves generacions d’estudiants. 

VISITES INSTITUCIONALS


Aigües de Barcelona ha atès el 2015 un total de 89 visites d'alt nivell tècnic, comercial i institucional, 45 de les quals van ser internacionals (provinents de 25 països, des del Japó fins a Mèxic). En total, 724 persones han assistit a aquestes visites, que serveixen per mostrar la complexitat de la gestió del cicle integral de l'aigua en un clima mediterrani com el de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i reflecteixen l'esforç d'Aigües de Barcelona per erigir-se en el referent mundial en el sector de l'aigua.Copyright © 2019 Enablon. Todos los derechos reservados | Enablon Publisher | Blog | FAQ | Contáctenos | Condiciones de uso
Diseñado por Lavola & Enablon